Nieuws

Avondvierdaagse afgelast!

Met gemengde gevoelens moeten we jullie helaas laten weten dat we, door de slechte weersvoorspellingen en de afgekondigde code geel, hebben besloten de Avondvierdaagse uit te stellen. Het weer ziet er helaas ook voor morgen niet veelbelovend uit, en om alleen op vrijdag een route te lopen, zou niet de volledige Avondvierdaagse-ervaring bieden die we voor ogen hebben.

Maar geen zorgen, de Avondvierdaagse gaat door – alleen op een later moment! We zijn momenteel bezig om te overleggen wanneer en hoe we dit het beste kunnen doen. Het goede nieuws is dat alles al klaar ligt: de medailles, routes en kaartjes zijn allemaal gereed. Zodra we de nieuwe data hebben vastgesteld, nemen we direct contact met jullie op.

We begrijpen dat iedereen, vooral de kinderen, enorm uitkeek naar dit evenement en dat sommige ouders zelfs vrij hadden genomen om erbij te kunnen zijn. Echter, met de regen die op komst is, willen we ervoor zorgen dat iedereen optimaal kan genieten van deze sportieve ervaring. De route van vandaag zou bovendien door een deel van de polder gaan, waar helaas geen schuilplekken zijn.

Onze oprechte excuses voor het ongemak, maar we hopen jullie snel te kunnen verwelkomen voor een nieuwe en nog betere editie van de Avondvierdaagse!

Met vriendelijke groet,

Team Avondvierdaagse

Dit vind je misschien ook leuk...