Avondvierdaagse Hazerswoude-Rijndijk

 

Stichting Jeugdwerk Hazerswoude-Rijndijk organiseert dit jaar voor alweer de tweede keer de Avondvierdaagse. De deelnemers kunnen vier avonden lang een route lopen van circa 5 km. Op de laatste avond kan de felbegeerde medaille opgehaald worden.

Deze editie vindt plaats van 18 t/m 21 juni 2019

INSCHRIJVEN

We zijn nog druk bezig met de voorbereidingen, het controleren van de routes en het inplannen van de vrijwilligers, maar u kunt zich alvast opgeven voor de editie 2019. Hiervoor kunt u onderstaande formulier gebruiken. Wilt u voor iedere deelnemer alstublieft een eigen formulier invullen zodat onze administratie van tevoren uw startbewijs kan invullen?

KOSTEN DEELNAME

De deelnamekosten bedragen € 5,00 per persoon. 

EIGEN RISICO

Tijdens het evenement zijn er verkeersregelaars en EHBO-ers aanwezig die zullen toezien op uw veiligheid en gezondheid. U bent echter te allen tijde zelf verantwoordelijk voor het naleven van de geldende verkeersregels (mits anders aangegeven op de route) en geschiedt deelname aan de Avondvierdaagse altijd op eigen risico. Bij aanmelding gaat u hiermee akkoord.

ALGEMENE VERORDENING GEGEVENSBESCHERMING (AVG)

Conform de nieuwe wetgeving die 25 mei van kracht gaat zullen alle persoonsgegevens die u invult na afloop van de Avondvierdaagse door ons worden vernietigd. Tevens willen wij u erop wijzen dat tijdens het evenement foto’s worden gemaakt voor promotionele doeleinden: voor onze website, onze Facebook en voor bijvoorbeeld flyers voor volgende edities. Bij het invullen van het formulier kunt u aangeven of u hiertegen bezwaar heeft.

OP DE HOOGTE BLIJVEN?

Like onze Facebook: Klik HIER

VRIJWILLIGER ZIJN?

Vindt u het leuk om te helpen bij dit evenement, of kent u mensen die dit leuk vinden? Wij zoeken nog vrijwilligers. Neem contact op met ons via avond4daagse@jeugdwerk-hazerswoude.nl of via Chantal Brommers: 06-12608074.

 

INSCHRIJFFORMULIER EDITIE 2019

Vragen? Opmerkingen?

 

Stichting Jeugdwerk Hazerswoude-Rijndijk

p/a Mozartlaan 108

2394 GH Hazerswoude Rijndijk

M. 06-12608074

E. info@jeugdwerk-hazerswoude.nl

Kamer van Koophandel: 67354459

 

 

Aankomende activiteiten 2020

09 juni - 12 juni 2020
Avondvierdaagse editie 2020
24 aug - 28 aug 2020
Jeugdvakantieweek editie 2020

Aftellen tot de Avondvierdaagse editie 2020

Lees onze Privacy Statement

 

 

 

 

 

Toppers gezocht!

 
 
Welke toppers willen ons af en toe een handje lenen? Meld je aan via info@jeugdwerk-hazerswoude.nl!