Jeugdvakantieweek editie 2019!

Check het programma van de Jeugdvakantieweek editie 2019

Klik op de foto hieronder!

 

Jeugdwerk presenteert: Jeugdvakantieweek editie 2020!

 

Leuk dat je een kijkje komt nemen op de website van de Jeugdvakantieweek van Hazerswoude-Rijndijk. In de week van 24 t/m 28 augustus 2020 organiseren wij de vierde editie. Onderdeel van de Jeugdvakantieweek is uiteraard de Huttenbouw. Aanmelden voor de Huttenbouw kan via onderstaand formulier. Aanmelden voor activiteiten vanuit de Jeugdvakantieweek zelf kan op een later moment. Hierover later meer.

De Huttenbouw is bedoeld voor kinderen t/m groep 8 van de basisschool. Echter, overnachten mag pas als je 6 jaar of ouder bent. Informatie over de overnachting volgt medio dit jaar.

We hebben er veel tijd en zorg aan besteed om voor jullie een ontzettend gave week vol met activiteiten te organiseren. Zodra het programma klaar is kan je die terugvinden op onze website en Facebook.

Let op! Het is mogelijk om vooraf al een Huttenbouw-shirt te bestellen, zodat je tijdens de Jeugdvakantieweek verzekerd bent van een supercool shirt. Geef in het aanmeldformulier aan of we er eentje moeten reserveren en wat je maat is. Een shirt kost € 5,- en de opbrengst is volledig ten goede van de Huttenbouw.

 

 

Inschrijfformulier Huttenbouw editie 2020

De inschrijfformulieren zijn alleen bedoeld voor de Huttenbouw editie 2020 en zijn alleen in te zien door de vrijwilligers. Na afloop worden de formulieren vernietigd en online verwijderd uit de database. Daarnaast willen wij u erop wijzen dat er tijdens het evenement foto’s worden gemaakt ten behoeve van onze website en Facebook. Op het aanmeldingsformulier dient u aan te geven of u er bezwaar tegen heeft dat foto’s van uw hieronder aangemelde kind voor deze doeleinden gebruikt mogen worden.

Nadat je je hebt aangemeld, ontvang je per mail een bevestigingsmail met meer informatie en een inschrijfformulier. Lees de mail goed door, want inschrijven verloopt vanaf dit jaar anders dan voorheen.

 

 Like onze Jeugdvakantieweek Facebook!

Vragen? Opmerkingen?

 

Stichting Jeugdwerk Hazerswoude-Rijndijk

p/a Mozartlaan 108

2394 GH Hazerswoude Rijndijk

M. 06-12608074

E. info@jeugdwerk-hazerswoude.nl

Kamer van Koophandel: 67354459

 

 

Aankomende activiteiten 2020

24 aug - 28 aug 2020
Jeugdvakantieweek editie 2020

Aftellen tot de Avondvierdaagse editie 2020

Lees onze Privacy Statement

 

 

 

 

 

Toppers gezocht!

 
 
Welke toppers willen ons af en toe een handje lenen? Meld je aan via info@jeugdwerk-hazerswoude.nl!