Stichting Jeugdwerk Hazerswoude-Rijndijk: wie zijn wij?

 

De stichting bestaat uit een drietal bestuursleden en enkele medewerkers die zich hard willen maken voor de jeugd, jongeren en hun ouders uit onze dorpskern. Hoewel de naam van de stichting anders doet vermoeden, zijn we er voor alle leeftijdsgroepen. Ook ouders willen naast hun baan als opvoeders wel eens iets leuks doen. En daar willen wij ook iets in betekenen.

Het bestuur bestaat uit:

Voorzitter : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Penningmeester : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Secretaris : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Algemeen bestuurslid : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Verder bestaat de stichting uit huttenbouwcoördinators Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en zomerkamporganisator Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De activiteiten van Buur voor Bernardus worden georganiseerd door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Heeft u vragen aan één van ons, stuur een mail door te klikken op de naam.

Uiteraard zijn wij op zoek naar diverse vrijwilligers die dit leuke en enthousiaste team willen versterken. Of dat nu vaak of of juist niet, er is altijd wel iets te doen. En zonder uw hulp wordt het lastig. Neem voor meer contact op met ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Vragen? Opmerkingen?

 

Stichting Jeugdwerk Hazerswoude-Rijndijk

p/a Mozartlaan 108

2394 GH Hazerswoude Rijndijk

M. 06-12608074

E. info@jeugdwerk-hazerswoude.nl

Kamer van Koophandel: 67354459

 

 

Aankomende activiteiten 2020

24 aug - 28 aug 2020
Jeugdvakantieweek editie 2020

Aftellen tot de Avondvierdaagse editie 2020

Lees onze Privacy Statement

 

 

 

 

 

Toppers gezocht!

 
 
Welke toppers willen ons af en toe een handje lenen? Meld je aan via info@jeugdwerk-hazerswoude.nl!