Sponsors voetbaltoernooi 2019

Klik op logo voor link.

 

 

  

  

 

 

 

 

UEFA Fair-Play

 

Jeugdwerk presenteert: straatvoetbaltoernooi editie 2019!

 

Meld je nu aan voor het jaarlijkse straatvoetbaltoernooi op 12 juni 2019!

Het is weer tijd voor een lekker potje voetbal. Net als vorig jaar is dat weer in De Kooi naast Bernardus. Vorm samen met je vrienden of vriendinnen een team van 3 of 4 personen. Verzin een originele naam voor je team en schrijf je in!

 

Inschrijven

Er wordt gespeeld op woensdag 12 juni vanaf 14.00 uur. De jongsten zullen als eerste beginnen. Uiterlijk rond 21.00 uur proberen we te eindigen. Wees snel met inschrijven. Per leeftijdsgroep zijn er 10 teams. VOL = VOL. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Aanmelden kan via onderstaand webformulier. Heb je de flyer zelf ingevuld? Lever deze in bij Cyrilla op de Mozartlaan 13 of app een duidelijke foto naar 06-21869305.

Let op! Je kan je inschrijven t/m zondag 9 juni. Op maandag 10 juni wordt de precieze indeling gemaild naar de teamcoach.

 

Leeftijdscategorieën

We hanteren weer drie leeftijdscategorieën. 

  • 6 t/m 8 jaar
  • 9 t/m 10 jaar
  • 11 t/m 12 jaar

 

Fair-Play

Er wordt gespeeld met een systeem van 3 tegen 3 zonder keeper. Geen scheenbeschemers, geen slidings en niet op veldvoetbalschoenen (geen noppen). We spelen volgens de regels van UEFA Fair-play met een zachte bal.

  

Goed fatsoen...

Het zou niet nodig moeten zijn, maar we gaan het toch melden. Hoewel het een toernooi is staat sportiviteit en gezelligheid bovenaan. Dat betekent dat we met respect met elkaar omgaan. Ben je het ergens niet mee eens, dan meld je dat bij een van de vrijwilligers. Agressief gedrag en intimidatie tolereren wij niet en kan tot gevolg hebben dat niet alleen jij, maar dat je hele team gediskwalificeerd wordt. Einde spel dus. Als je je aanmeldt dan verwachten wij ook dat jij en het publiek dat jij meeneemt om naar je te komen kijken zich gedraagt. Namens de organisatie bedankt voor je begrip.

 

En nu.... AANMELDEN!

 Like onze Buur voor Bernadus Facebook!

Vragen? Opmerkingen?

 

Stichting Jeugdwerk Hazerswoude-Rijndijk

p/a Mozartlaan 108

2394 GH Hazerswoude Rijndijk

M. 06-12608074

E. info@jeugdwerk-hazerswoude.nl

Kamer van Koophandel: 67354459

 

 

Aankomende activiteiten 2020

24 aug - 28 aug 2020
Jeugdvakantieweek editie 2020

Aftellen tot de Avondvierdaagse editie 2020

Lees onze Privacy Statement

 

 

 

 

 

Toppers gezocht!

 
 
Welke toppers willen ons af en toe een handje lenen? Meld je aan via info@jeugdwerk-hazerswoude.nl!